Keresés

Hírlevél

Cikkarchívum 1989

Cikkarchívum 1987

Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek

Legfrissebb cikkek

24.hu: Ady Endre: Boldog új évet – elmondja Dolák-Saly Róbert

2018. 12. 31.

Ady Endre: Boldog új évet

MIMK: „ … a gyerekműsorokon vagyok a legjobban önmagam”

2018. 11. 05.

Dolák-Saly Róbertet, az abszurd humor egyik oszlopos tagját nem kell bemutatni a közönségnek. November 17-én a Családi gumiszoba című nem szokványos gyerekműsorával lép a Madách Imre Művelődési Központ színpadára, amelyről őt magát kérdeztük.

WMN: Dolák-Saly Róbert: Az én Armstrongom

2018. 08. 25.

A legendás űrhajós, Neil Armstrong hat évvel ezelőtt halt meg. Egy Dolák-Saly Attila nevű hídépítő mérnök 45 évvel korábban. Hogy mi a közös kettejükben? Dolák-Saly Róbert elmeséli.

WMN: Zajlik? Zajlunk! - Hitvesi levél a szülinapos Dolák-Saly Róberthez

2018. 04. 20.

15 éve próbállak felköszönteni a születésnapodon, de nem volt olyan év, hogy itthon lettél volna pont április 20-án, mindig úgy alakult, hogy aznap felléptél – jellemzően minimum 200 kilométerre a lakóhelyünktől, ami azt jelenti, nem jöttél haza csak 21-én hajnalban. Tortát már nem is rendelek, úgyis kerül kettő-három innen-onnan, figyelmes rajongóktól, kereskedelmi tévék reggeli műsorából. Úgyhogy inkább levelet írok, amitől lehet, hogy hülyét fogsz kapni a nyilvánosság okán, de sebaj, szemrebbenés nélkül rákenem a WMN-re a dolgot, igazából a csajok ötlete volt, ne velem veszekedj, bébi! Kurucz Adrienn levele férjének, Dolák-Saly Róbertnek.

SONLINE: Az abszurd humor áldott hatása fiatalít

2018. 04. 11.

A L'art pour L'art Társulat Kaposváron a városi sportcsarnokban adja elő új műsorát április 16-án. Dolák-Saly Róberttel beszélgettünk.

Cikkarchívum

Megjelent cikkek részletes, összefoglaló táblázata.

tovább >>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja