Keresés

Hírlevél

Cikkarchívum 1989

Cikkarchívum 1987

Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek

Legfrissebb cikkek

Friss.hu: Interjú Dolák-Saly Róberttel és Pethő Zsolttal

2016. 11. 15.

Margit és Boborján is cáfolja, hogy miattuk oszlott fel a Beatles.

Megpróbálkoztunk a lehetetlennel és a 30 éves L'art pour l'art Társulat két frenetikus előadóművészét mikrofonvégre kaptuk, hogy megtudjuk, mennyire szeretik Szombathelyt és az általuk megformált karaktereket. Öveket kérjük bekapcsolni!

Montage Magazin: 10 kérdés - 10 válasz

2016. 11. 10.

10 kérdés - 10 válasz

Előadóművész, író, zeneszerző, szövegíró, költő, színész, humorista. Ő Dolák-Saly Róbert egyszemélyben. A népszerű L’art pour l’art Társulat egyik oszlopos tagja rendkívül sokoldalú művész. Szombathelyi fellépésük előtt vele beszélgettünk a kezdetekről, sikerekről és az új célokról is.

Szoljon.hu: Dolák-Saly Róbert: fájásokkal jön a poén

2016. 06. 14.

SZOLNOK | A 87. Ünnepi Könyvhét egyik vendége Dolák-Saly Róbert volt, aki legújabb könyvét, az Én vagyok a kedvenc állatom címűt dedikálta a szolnoki Kossuth téren. Asztalát, rajongók hada lepte el. Szem nem maradt szárazon, ugyanis előkerültek a sokak által ismert „Boborjános” grimaszok.

Díszpolgár: Pedig de!

2016. 05. 22.

Ezzel a címmel, május 24-én, kedden este, 19 órától, a debreceni lovardában DSR önálló előadóestjét tekinthetik meg az abszurd humor kedvelői.

vous.hu: „Utód nélkül döglött meg a lila liba” – Interjú Dolák-Saly Róberttel

2016. 01. 04.

Kevés olyan vicces figura van, aki élőben, személyesen is sugárzóan szórakoztató. Dolák-Saly Róbert viszont ilyen. Most mégsem humorának forrásáról vagy az életéről kérdeztük. Mert önzőek vagyunk, és kacagni szerettünk volna. Ő pedig benne volt a játékban, így leginkább a VOUS-n korábban megjelent témákról faggattuk a köztudottan anti-ezo előadóművészt.

Cikkarchívum

Megjelent cikkek részletes, összefoglaló táblázata.

tovább >>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja