Keresés

Hírlevél

Cikkarchívum 1989

Cikkarchívum 1987

Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek

Legfrissebb cikkek

bdpst24.hu: Dolák-Saly Róbert: „A gyerekekkel, úgy érzem, egy nyelvet beszélünk”

2018. 01. 03.

Az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című könyvének frissített kiadásához kapcsolódóan mutatta be az Átriumban a Családi gumiszobát. A gyerekműsor sikere kikövetelte a folytatást, a január 20-i előadásra vendég is érkezik, Palya Bea személyében.

Vasárnapi Hírek: Abszurd gyógyír – Dolák-Saly Róberttől még sosem kérdezték meg, amit interjúnkban olvashat

2017. 11. 25.

Egy rockzenész a humoristák között, vagy egy humorista a rockzenészek között? Nem biztos, hogy kiderül, és az sem, hogy ez fontos. Ami igazán lényeges Dolák-Saly Róbertnek, az a vihánc. De tényleg.

mno.hu: „Mindig zárat cserélek, nehogy bejöjjenek a felháborodott olvasók”

2017. 11. 17.

Nagyon nehéz egyedül dolgozni. Szoktam is sírni néha, ha nem jut eszembe valami eredeti gondolat – ecsetelte alkotói nehézségeit a Magyar Nemzetnek Dolák-Saly Róbert humorista. Az alábbiakban egy roppant szomorú interjút olvashatnak olvasóink. Vagy kifejezetten vidámat? Hát, ezt nem nekünk kell eldöntenünk.

24.hu: Dolák-Saly Róbert: Hülyéskedni szeretek, de hülyíteni nem

2017. 10. 19.

Az internetkorszak előtt azért vártuk a szilvesztert, mert akkor L’art pour l’art Társulat volt a tévében – ma már bármikor nézheti, mégsem unja a közönség harminc év után sem. Dolák-Saly Róbert velük is, szólóban is azóta is újabb és újabb arcait mutatja meg az egyetlen állandónak: az emberi hülyeségnek. Interjú.

Színes RTV: A stílusszédelgő King Kong

2017. 06. 17.

Ezen a héten visszatér a képernyőre a L’art pour l’art Társulat. A pofon egyszerű című, 16. színházi estjük felvételét láthatják a Comedy Central műsorán. Ennek apropóján beszélgettünk Boborján, Anti bácsi, Leopold, Naftalin Ernő és számos más karakter szülőatyjával, Dolák-Saly Róberttel.

Cikkarchívum

Megjelent cikkek részletes, összefoglaló táblázata.

tovább >>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja