Keresés

Hírlevél

Cikkarchívum 1989

Cikkarchívum 1987

Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek

Legfrissebb cikkek

mno.hu: „Mindig zárat cserélek, nehogy bejöjjenek a felháborodott olvasók”

2017. 11. 17.

Nagyon nehéz egyedül dolgozni. Szoktam is sírni néha, ha nem jut eszembe valami eredeti gondolat – ecsetelte alkotói nehézségeit a Magyar Nemzetnek Dolák-Saly Róbert humorista. Az alábbiakban egy roppant szomorú interjút olvashatnak olvasóink. Vagy kifejezetten vidámat? Hát, ezt nem nekünk kell eldöntenünk.

24.hu: Dolák-Saly Róbert: Hülyéskedni szeretek, de hülyíteni nem

2017. 10. 19.

Az internetkorszak előtt azért vártuk a szilvesztert, mert akkor L’art pour l’art Társulat volt a tévében – ma már bármikor nézheti, mégsem unja a közönség harminc év után sem. Dolák-Saly Róbert velük is, szólóban is azóta is újabb és újabb arcait mutatja meg az egyetlen állandónak: az emberi hülyeségnek. Interjú.

Színes RTV: A stílusszédelgő King Kong

2017. 06. 17.

Ezen a héten visszatér a képernyőre a L’art pour l’art Társulat. A pofon egyszerű című, 16. színházi estjük felvételét láthatják a Comedy Central műsorán. Ennek apropóján beszélgettünk Boborján, Anti bácsi, Leopold, Naftalin Ernő és számos más karakter szülőatyjával, Dolák-Saly Róberttel.

Hetnap.rs: „A bennem szunnyadó rosszalkodós gyerek elevenedik meg játék közben”

2017. 05. 29.

Azt hiszem, hét éves lehettem, amikor először láttam a Lart pour l’art Társulat Besenyő családját a tévében. Azóta vagyok rajongó. És azóta gondolkodom rajta, milyen jó lenne megismerni a színészeket, az embereket a karakterek mögött. Mit is mondhatnék? Egy gyerekkori álom vált valóra azzal, hogy Dolák-Saly Róberttel beszélgethettem egy interjúnyit. Igaz, először megijedtem, hogy „megúszom” irónia és humor nélkül...

Visszhang (Kaposvári Kodály Zoltán Általános Iskola): Halványlila gőz és agykórház

2017. 05. 01.

Dolák-Saly Róbert nevét a L’art pour l’art Társulatból ismerhetitek. Nagyon vicces ő, mert minden kérdésemre valami vicceset válaszol. Az ismerőseim közé tartozik. Nagyon elfoglalt ember, mert állandóan műsoron van a Halványlila gőz című előadása, amelyet a társulat másik három tagjával ad elő országszerte. Dolák-Saly Róberttel beszélgettem a L’art pour l’art Társulatról, humorról, gyerekkoráról és Boborjánról.

Cikkarchívum

Megjelent cikkek részletes, összefoglaló táblázata.

tovább >>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja