Keresés

Hírlevél

Cikkarchívum 1989

Cikkarchívum 1987

Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek

Legfrissebb cikkek

Színes RTV: A stílusszédelgő King Kong

2017. 06. 17.

Ezen a héten visszatér a képernyőre a L’art pour l’art Társulat. A pofon egyszerű című, 16. színházi estjük felvételét láthatják a Comedy Central műsorán. Ennek apropóján beszélgettünk Boborján, Anti bácsi, Leopold, Naftalin Ernő és számos más karakter szülőatyjával, Dolák-Saly Róberttel.

Hetnap.rs: „A bennem szunnyadó rosszalkodós gyerek elevenedik meg játék közben”

2017. 05. 29.

Azt hiszem, hét éves lehettem, amikor először láttam a Lart pour l’art Társulat Besenyő családját a tévében. Azóta vagyok rajongó. És azóta gondolkodom rajta, milyen jó lenne megismerni a színészeket, az embereket a karakterek mögött. Mit is mondhatnék? Egy gyerekkori álom vált valóra azzal, hogy Dolák-Saly Róberttel beszélgethettem egy interjúnyit. Igaz, először megijedtem, hogy „megúszom” irónia és humor nélkül...

Visszhang (Kaposvári Kodály Zoltán Általános Iskola): Halványlila gőz és agykórház

2017. 05. 01.

Dolák-Saly Róbert nevét a L’art pour l’art Társulatból ismerhetitek. Nagyon vicces ő, mert minden kérdésemre valami vicceset válaszol. Az ismerőseim közé tartozik. Nagyon elfoglalt ember, mert állandóan műsoron van a Halványlila gőz című előadása, amelyet a társulat másik három tagjával ad elő országszerte. Dolák-Saly Róberttel beszélgettem a L’art pour l’art Társulatról, humorról, gyerekkoráról és Boborjánról.

Delmagyar.hu: Dolák-Saly Róbert humorát a macskája érti legjobban

2017. 04. 29.

Peller Mariann egyedül testvérének mer szatirikus poénokat pufogtatni – ő biztosan érti, nem sértődik meg rajta. Dolák-Saly Róbert az abszurd humor abszurditásával válaszolt szokványos kérdéseinkre. A humor a legnagyobb kincsünk – meggyőződésünk, hogy az állatoknak is van –, jó, ha felismerjük!

Hiros.hu: Lila liba után Halványlila gőz

2017. 04. 23.

A L’art pour l’art Társulat április 25-én Kecskemétre látogat, Halványlila gőz című, vadonatúj produkciójával. Hogy a néhány napos várakozás fájdalmán enyhítsünk, addig is itt egy kis ízelítő… Dolák-Saly Róbertet, az abszurd társulat oszlopos tagját kérdeztük. Aki szeretné tudni, milyen érzés, ha elüt egy kamion, vagy mi a helyzet a döglött tehénnel, feltétlenül görgessen tovább.

Cikkarchívum

Megjelent cikkek részletes, összefoglaló táblázata.

tovább >>

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja