Keresés

Jó reggelt Mindenkinek!

Ami itt megtalálható:

  • hogy mit csináltam, mit csinálok, és mit fogok csinálni
  • hogy mit csinál néhány kedvencem

Ami itt nem található:

  • politika
  • világ-, nemzet-, élet- és lélekmentő jó tanácsok, valamint horoszkóp

Jó szórakozást! DSR

Hol vagyok: dolak.hu

Legfrissebb cikkek

MIMK: „ … a gyerekműsorokon vagyok a legjobban önmagam”

2018. 11. 05.

Dolák-Saly Róbertet, az abszurd humor egyik oszlopos tagját nem kell bemutatni a közönségnek. November 17-én a Családi gumiszoba című nem szokványos gyerekműsorával lép a Madách Imre Művelődési Központ színpadára, amelyről őt magát kérdeztük.

WMN: Dolák-Saly Róbert: Az én Armstrongom

2018. 08. 25.

A legendás űrhajós, Neil Armstrong hat évvel ezelőtt halt meg. Egy Dolák-Saly Attila nevű hídépítő mérnök 45 évvel korábban. Hogy mi a közös kettejükben? Dolák-Saly Róbert elmeséli.

WMN: Zajlik? Zajlunk! - Hitvesi levél a szülinapos Dolák-Saly Róberthez

2018. 04. 20.

15 éve próbállak felköszönteni a születésnapodon, de nem volt olyan év, hogy itthon lettél volna pont április 20-án, mindig úgy alakult, hogy aznap felléptél – jellemzően minimum 200 kilométerre a lakóhelyünktől, ami azt jelenti, nem jöttél haza csak 21-én hajnalban. Tortát már nem is rendelek, úgyis kerül kettő-három innen-onnan, figyelmes rajongóktól, kereskedelmi tévék reggeli műsorából. Úgyhogy inkább levelet írok, amitől lehet, hogy hülyét fogsz kapni a nyilvánosság okán, de sebaj, szemrebbenés nélkül rákenem a WMN-re a dolgot, igazából a csajok ötlete volt, ne velem veszekedj, bébi! Kurucz Adrienn levele férjének, Dolák-Saly Róbertnek.

Véletlen klipajánló

Véletlen interjúajánló

Hírek

2018. 03.04.
Április 1-jén, vasárnap 11 órakor a Családi gumiszoba című gyerekkoncert-sorozat részeként Szinetár Dóri lesz DSR vendége az Átrium Film-Színházban. Dórinak ez hosszú idő után az első színpadi fellépése lesz, ami igazán különlegessé teszi az előadást. Cikk ITT.

2018. 02. 21.
Ma, három éve, hogy nincs velünk a magyar haikuköltészet legnagyobbja: Fodor Ákos.

2018. 01. 24.
Tegnap megkezdődött a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál 2018 (!), ahol DSR olyanokkal ülhet a rendezvény zsűrijében, mint például ő maga. A filmek erősek, érdemes eljönni! Helyszín: a Cinema City Aréna. Infók ITT.

2018. 01. 22.
Az Átriumban, a "Családi gumiszobában" csak az nem érezte jól magát szombaton, aki nem volt ott! A képen Palya Bea és DSR bűvölik egymást és a közönséget. Az Átriumban a koncert-matiné tavasszal folytatódik. Infók később.

2018. 01. 03.
Január 20-án, 11 órakor Családi gumiszoba (interaktív gyerekműsor koncertbe és humorba ágyazva / a felnőttek sem fognak unatkozni). Meglepetésvendég a csodálatos Palya Bea lesz!

2017. 12. 01.
December 3-án, vasárnap, a Pólus Mozitermében 11 órakor kezdődő gyerekkoncert után, 12:30-kor dedikálás a Pólus Libriben!

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja