Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek > Cikkarchívum

Alföldi Lapok: Pucér nők ruhában

2004. 02. 26.

Újabb őrületes produkciójával képesztette el a kecskeméti közönséget a népszerű L’art pour l’art Társulat. Besenyő Pista bácsi, Boborján és társai a napokban mutatták be a Katona József Színházban Pucér nők ruhában című színházi estjüket teltház előtt, óriási sikerrel. Dolák-Saly Róbert az előadás után nyilatkozott lapunknak a darabról, illetve további terveikről.

Mivel társulatunk teljesen szabadelvű, ritkán csinálunk koncepciózus előadást, ami tartalmilag szorosan fűződik a címéhez. A Pucér nők ruhában cím sem árul el sok mindent a darabról, hacsak azt nem – hogy a többi színházi estünkhöz hasonlóan – ebben is hangsúlyos szerepet kap a férfi-nő kapcsolat. A darab turnéja még 2003 tavaszán indult, sikere azonban az azóta eltelt, majd egy év alatt sem halványult.

Mivel rukkol elő a társulat az idén?

Több éve vetődött fel az ötlet, hogy állítsunk össze egy best of L’art pour l’art estet. Most megvalósítjuk ezt a tervet. Ezért ősszel színpadra visszük új, visszatekintő előadásunkat, amely 17 éves társulatunk eddigi, nyolc színházi estjének legsikeresebb jeleneteiből, valamint tévés produkcióink színpadon még sosem látott részeiből áll majd.

Ön milyen külön meglepetéssel készül?

Mónival közösen írunk egy Boborjánról szóló könyvet, amelyben jeleneteket, meséket, rajzokat talál majd az olvasó. A művet a könyvhétre szeretnénk megjelentetni. Emellett nem bújhatok már ki az alól, hogy legalább tíz éve dédelgetett álmomat megvalósítsam, és egy rockzenei koncertszínházat, vagy színházkoncertet hozzak létre. Szintén már több mint tíz éve adós vagyok egy gyereklemezzel, és szeretnék egy színdarabot és egy könyvet is írni számukra.

Kapcsolódó anyagok

CikkekCikkarchívum
Címkék: 2004 | Alföldi Lapok
Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja