Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek > Cikkarchívum

Mai Nap: Dolák-Saly írt dalt Hajósnak

2004. 02. 05.

Furcsa páros jött össze a stúdióban, amikor Hajós András vendége Dolák-Saly Róbert volt. A két „mókás” ember eddig még nem találkozott személyesen, de Robi szerint kifejezetten egy hullámhosszon voltak – olyannyira, hogy egy dalt is írt Hajósnak…

A Hajós András frenetikus, mondaná egy genetikus” – kezdődik a slágergyanús szerzemény, amelynek valószínűleg a folytatása amolyan „Dolák-Saly” stílusú lehet. – Nagyon jól éreztem magam Hajós András vendégeként – mesélte Robi. – Megbeszéltük közös tapasztalatunkat, amely szerint nehéz elviselni a közönség állandóan humort váró attitűdjét.

Dolák-Saly Róbert – azon kívül, hogy Hajós Andrásnak dalt ír – nemsokára befejezi a Boborján-könyvet Szászi Mónival, amelyben elolvashatjuk az összes Boborján-jelenetet, képregényeket és más érdekességeket. Robi sajátos humorával a L’art pour l’art társulatban is villog, akikkel egyébként olyan sikeres a Pucér nők ruhában című előadásuk, hogy „képtelenek abbahagyni”: eddig mindegyik műsorukat egy évig játszották, most azonban még továbbiakra van igénye a közönségnek.

Hámori Eszter

Kapcsolódó anyagok

CikkekCikkarchívum
Címkék: 2004 | Mai Nap
Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja