Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek > Cikkarchívum

Népszava Napilap: PORTRÉ

2003. 01. 21.

A való világkorszak beköszöntése óta szétvet az ideg attól, hogy az RTL Klub nemcsak fenntartja a műsorváltoztatás jogát, mindennap él is vele. Ennek már "hangot" is adtam. A Spawn nekem kimaradt a moziban, gondoltam, jó, hogy végre tévén is látható, most jól megnézem. Persze, elfelejtettem az RTL Klub saját műsorajánlóit nézni, úgyhogy két órát vártam teljesen fölöslegesen. Vagy mégsem fölöslegesen?

Éjfél után nem sokkal bedobták a Fókusz portré nekem legújabb adását (őszintén szólva a valóságshow annyira elveszi a kedvem ettől a csatornától, hogy eddig fel sem tűnt, van ilyen műsor). Na, emiatt mégis megérte várni. A vendég Dolák-Saly Róbert volt, az "ezerarcú", ahogy a műsorvezető felkonferálta. Szerintem a hazai nézőnek már egyáltalán nem kell magyarázni ki az a Dolák-Saly Róbert: valóban sokoldalú, kivételes tehetséggel megáldott művész, aki legalább annyira jó zenész és karikatúrista, mint amilyen humorista. Hozta a formáját.

A barátságos hangulatú beszélgetésben (közben kiderült, a műsorvezetővel régóta ismerik egymást) közvetlenül beszélt magáról. Tudta, elvárás, hogy humoros legyen, de ebből épp csak annyit adagolt, hogy az ember ne higgye azt, ez most egy L'art pour L'art-show. Szerencsére a riporterben valóban emberére talált: jó kérdéseket kapott, olyanokat, amilyeneket a legtöbben szeretnénk feltenni Dolák-Salynak, és õ a megfelelő hangon és közlékenységgel válaszolta meg valamennyit. Ez elég jó húsz perc volt.

Kerékgyártó György

Címkék: 2003 | Népszava Napilap
Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja