Keresés
Hol vagyok: dolak.hu > Média > Cikkek > Cikkarchívum

femina.hu: Meglepő szerepben tér vissza a képernyőre Pandacsöki Boborján

2010. 08. 15.

Az eredeti cikk megtekintése

Pandacsöki Boborján, azaz Dolák-Saly Róbert jövő héten az RTL Klub Reggeli műsorának a vezetője lesz egy napra.

Bár az abszurd humor nem újkeletű Magyarországon, hiszen annak idején Karinthy és Örkény is szívesen bevetette, azért az kétségtelen, hogy az utóbbi évtizedekben elsősorban a L'art Pour L'art Társulatnak köszönhető a műfaj virágzása.

Vagy ahogy Laár András megjegyezte egy riportban: "Lefektette már néhány nagy öreg a dolgot, nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, csak vastagítjuk."

Boborján nem nőtt fel

Persze a nyolcvanas években formálódott csapat nem maradt volna fenn több, mint húsz évig, ha a tagjai nem lennének egytől egyig tehetséges művészek.

Közéjük tartozik Dolák-Saly Róbert is, akit a nagyközönség leginkább a kelekótya, minden rekordot megdönteni akaró Pandacsöki Boborjánként kedvelt meg. Dolák-Saly szerint Boborján egy kutya és egy ötéves gyerek keveréke - talán ezért is szeretik annyira a nézők.

Az 55 éves sztár egyébként igazi polihisztor, hiszen nemcsak a humort műveli magas fokon, hanem emellett zeneszerzőként és íróként is ténykedik. Sőt, nem egy hazai filmben is játszott már: az 1997-es Csinibabában például rendészként bukkant fel.

Műsorvezető lesz

Nemsokára pedig egy újabb arcát is megismerhetik a tévénézők. Jövő héten ugyanis az RTL Klub Reggelijének lesz a műsorvezetője egy napra, Hajós András, Dombóvári István és Jáksó László mellett!

Mint Dolák-Saly Róbert a csatorna Fél Kettő című műsorában elmesélte, rendkívül izgalmasnak találja a felkérést. Ugyanakkor azért nem teljesen ismeretlen terep számára a műsorvezetés, hasonló helyzetben próbálta már magát, bár igaz, nem milliók előtt.

Természetesen azért a fellépéseket sem hanyagolja el a L'art pour L'art társulattal: augusztus 19-én a Diósgyőri várban találkozhatnak velük rajongóik, hogy megtornáztassák rekeszizmaikat.

Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja