Keresés

KÖNYVBEMUTATÓ DOLÁK-SALY MÓDRA!

2015. 09. 13.

A könyvbemutatóról szóló galéria képeit a könyvbemutató után javasoljuk megtekinteni.

KÖNYVBEMUTATÓ DOLÁK-SALY MÓDRA!

Fent nevezett 2015. október 4-én, az Állatok Világnapján, az Átrium Film-Színházban jelenti be hivatalosan, hogy: „Én vagyok a kedvenc állatom”. Ez ugyanis a most megjelenő verseskötetének a címe egyben. A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagy sikerű kötetek szerzője ezzel a dalkottákat is tartalmazó új művével szeretné megtorolni a kutyák és a macskák sok évtizeden át megtapasztalt felháborító viselkedését, kibírhatatlanul aranyos megnyilvánulásait.

Dolák-Saly Róbert azt ígéri, hogy sokkal alaposabban mutatja be könyvét, mint ahogyan azt sokan gondolnák: lesz költeményszavalás, dalszerzemény-éneklés, diavetítés-narrálás, valamint humoros jelenlét-megnyilvánulás is, feltéve, ha a hangulata engedi mindezeket. Az ő jó hangulatát pedig csakis az érdeklődő felnőtt és gyermek közönség minél nagyobb számú jelenléte garantálja, így a bemutató hangulatának felelősségét egyértelműen áthárítja a kedves nagyérdeműre.

A szerző fogadkozott, hogy minden keze alá kerülő könyve aláíródik legjobb tudása szerint. Az esemény házigazdája Barabás Éva, meghívott vendége az az Igor Ilazin, aki tündéri rajzaival illusztrálta a kötetet. A szerző szándéka nem titok: „Remélem, bosszúm célt ér, és az itt közölt verseken, dalokon keresztül sokan még jobban megszeretik a „vau” és a „nyau” hangokat produkáló, négylábú élőlényeket.”

0 kép / 1-0KÖNYVBEMUTATÓ DOLÁK-SALY MÓDRA!
1
Powered by Gothic
© 2009 Deepskeye Systems -

Dolák-Saly Róbert honlapja